Fortinetin verkkoturvallisuusratkaisut Opsec Oy:ltä.

Fortinet

Toimimme Fortinetin partnerina, joten Fortinetin tehokkaat verkkoturvallisuusratkaisut ovat saatavilla palvelujemme kautta. Fortinetin laitteilla ja palveluilla voit suojata verkkoa, käyttäjiä ja tietoja jatkuvasti kehittyviltä uhkilta.

Toimitamme asiakkaille etenkin Fortinetin laadukkaita palomuureja ja muita tietoturvaratkaisuja. Niiden lisäksi toimitamme Fortinetin muita verkkotuotteita, kuten kytkimiä ja langattomia ratkaisuja. Eri osa-alueiden integraatio, kuten langattomien verkkojen hallinta palomuurin kautta tekee ylläpidosta tehokkaampaa ja antaa paremman vastineen investoinnille.

”Opsec on vahva alueellinen toimija, jolla on todella hyvä ote tietoturvan konsultoinnissa. Kun konsultoinnista otetaan askel lähemmäksi käytäntöä, niin tarvitaan ketterä ja tehokas kumppani tuottamaan tietoturvaratkaisuja asiakkaille. Tämän tähden yhteistyön syventäminen partneruuteen oli Opsecin kanssa luontevaa kehitystä.” – Jani Kankaanpää, Fortinet

Fortinetiltä löytyy laaja valikoima huippuluokan ratkaisuja. Lisätietoja tuotteista löydät Fortinetin nettisivuilta. Lue myös lisää palomuuripalvelustamme.