Uusia kasvoja Opsecilla – Tervetuloa tietosuoja-asiantuntija Anni ja tietoturva-asiantuntija Sanna!

Tietosuoja-asiantuntija Anni Karhinen

Anni Karhinen aloitti tietosuoja-asiantuntijana Opsecin tietosuojatiimissä 27.3.2024. Aiemmin Anni on työskennellyt asianajotoimistoissa sekä tutkimusavustajana kauppaoikeuden tutkimusryhmässä oikeustieteiden laitoksella.

Hän on myös työskennellyt kehitysprojekteissa sopimusoikeuden parissa. Annin erikoisalaa on tietosuojasääntelyn ohella myös ennakoiva oikeudellinen riskienhallinta.

Koulutukseltaan Anni on hallintotieteiden maisteri, pääaineenaan siviilioikeus.

“On ollut ilo päästä osaksi Opsecin joukkuetta ja tietosuojatiimiä, jossa toimin tietosuoja-asiantuntijana. Toimenkuvaani sisältyy tietosuojaoikeudellinen konsultaatio mm. erilaisissa sopimuskokonaisuuksissa, sääntelynmukaisuuden arvioiminen sekä soveltuvien tietosuojaratkaisujen suunnittelu ja toteutus.”

.

Tietoturva-asiantuntija Sanna Siuruainen

Sanna Siuruainen aloitti tietoturva-asiantuntijana Opsecin tietoturvatiimissä 17.5.2024. Sannan työtehtäviin kuuluvat hallinnollisen tietoturvallisuuden ja vaatimustenmukaisuuden kartoitus- ja konsultaatiopalvelut asiakkaillemme, sekä sisäiset tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän kehitystehtävät.

Koulutukseltaan Sanna on liiketalouden tradenomi, viimeisimpänä hän on suorittanut YAMK-tutkinnon palveluliiketoiminnan kehittämisen koulutusohjelmasta. Lisäksi hänellä on tietojenkäsittelyn ammattitutkinto. Työkokemusta on kertynyt ICT-tukitehtävistä, taloushallinnon alalta palvelupäällikön, tiimiesihenkilön ja laadunhallinnan tehtävistä, sekä viimeisimpänä kyberturva-asiantuntijapalveluiden ja projektipäällikön tehtävistä.

Vapaa-aikansa Sanna käyttää mieluiten metsässä lenkkeillen ja sienestäen, H-D:n selässä, kodin remontti- ja pihahankkeissa, sekä käsitöiden ja askarteluharrastusten parissa.

”Kun aloitin Opsecilla, tuntui siltä kuin olisin kotiin palannut, niin tutulta ja turvalliselta työympäristö vaikutti, ja minut otettiin todella lämpimästi vastaan. Työkaverit ovat alan ammattilaisia ja tosi hyviä tyyppejä. Vahva yhteishenki paistaa tiimirajojenkin läpi ihan konsernitasolle asti.”

Opsec toivottaa Annin ja Sannan lämpimästi tervetulleeksi tiimiin! Jos tietoturva- ja tietosuoja-asioiden räätälöinti teidän yrityksenne tarpeisiin kiinnostaa, Sanna, Anni sekä muu tiimimme on apunanne. Voit ottaa sinua askarruttavissa kysymyksissä yhteyttä suoraan tiimiimme.