palomuuri

Palomuuri

Palomuuri mahdollistaa yrityskohtaiset verkkoratkaisut
Palomuurilaitteen kautta kulkeva verkkoliikenne on tärkeä osa yrityksen tietoturvaa ja liiketoiminnan sujuvuutta. Miksi palomuuri on välttämätön osa jokaisen yrityksen IT-infraa?

 • Palomuuri tutkii sisälle päin tulevan ja ulos päin lähtevän verkkoliikenteen
  Haitallinen sisältö ei saastuta IT-infraasi, etkä myöskään levitä saastunutta tietoa eteenpäin. Palomuuri suojaa kyberhyökkäyksiltä ja estää tietojen joutumisen vääriin käsiin.
 • Palomuuri mahdollistaa luotettavat ja toimivat yhteydet toimipisteiden välillä
  Palomuurin avulla voidaan rakentaa turvallisia yritysverkkoja. Esimerkiksi yrityksen eri toimipisteet saadaan työskentelemään samassa suojatussa verkossa. Vaihtaessasi toimipistettä yhteydet toimivat aina automaattisesti.
 • Palomuurin avulla työskentelet yrityksesi sisäverkossa ajasta ja paikasta riippumatta
  Liikkuvan työn ja etätyön tekeminen on helppoa, kun verkkoratkaisut on rakennettu palomuurin avulla.
 • Räätälöidyt verkkoratkaisut ovat palomuurilla helposti toteutettavissa
  Yrityksesi verkossa liikkumista voidaan rajoittaa ja käyttäjille voidaan määrittää eri käyttöoikeuksia. Yrityksellesi voidaan räätälöidä esimerkiksi oma vierasverkko, jolloin tarjoat Internetin käyttömahdollisuuden päästämättä ulkopuolisia henkilöitä yrityksesi sisäverkkoon.

Miten suojaan yritykseni tietoverkot asianmukaisesti?
Jotkin käyttöjärjestelmät ja tekniikat voivat sisältää palomuurin kaltaisen suojaavan kerroksen, mutta näiden käyttö ei riitä turvaamaan yritystasoista toimintaa. Tänä päivänä kaikilla yrityksillä on oltava turvallisuusvaatimukset täyttävä ja tietoverkot suojaava palomuuri.

Opsecin -palveluiden kautta asiakaskohtaiset räätälöinnit ovat helposti toteutettavissa.

Miksi Opsec Oy:n IT-tutkinta?

Opsec Oy:llä on Suomessa ainoana IT-yrityksenä viranomaisen lupa rikosten paljastamiseen johtavaan tutkintaan (laki yksityisistä turvallisuuspalveluista). Toimimme kuitenkin viranomaisista riippumattomina: toimeksiantaja päättää milloin vastuu siirtyy viranomaisille ja milloin sovitellaan asiat itse.

Luottamuksellisuus

Riskin ilmettyä tai rikoksen paljastuttua annamme yksityiskohtaiset ohjeet, miten tilanteessa kannattaa edetä.

Toimimme aina äärimmäisen hienotunteisesti ja luottamuksellisesti. Tuloksista kuulee vain tutkinnan tilannut taho.

Aika ratkaisee

Mitä nopeammin olet yhteydessä, sen parempi. Kysyminen ei maksa mitään. Ota yhteyttä heti, kun epäilyksesi heräävät: käytössä olevien tietojärjestelmien tai väärin käsiteltyjen tietoaineistojen tietoa katoaa ajan myötä enemmän ja tiedon eheys kärsii.