Opsec Oy

Opsec Oy tuottaa tietoturvan, tietosuojan ja tietohallinnon johtamis- ja asiantuntijapalveluita sekä IT-toimintojen ylläpito- ja tukipalveluita. Palveluiden avulla asiakkaille tuotetaan turvallinen ja toimiva IT-ympäristö liiketoiminnan tueksi.

Opsec Oy on kotimainen ja yksityisessä omistuksessa oleva asiantuntijayritys, joka on perustettu vuonna 2009. Yritys työllistää tällä hetkellä 12 henkilöä. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Framilla, joka Seinäjoen merkittävin yritysten sekä tutkimus- ja koulutustoimijoiden keskittymä. Yrityksen toimialueena on koko Suomi ja yrityksen kansainvälinen toiminta koostuu asiakkaiden kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisestä tietoturvan, tietosuojan ja IT-toimintojen osalta.

Opsec Oy:n asiantuntijat auttavat ja tukevat asiakkaita menestymään omassa ydinliiketoiminnassaan tarjoamalla laadukkaita ja juuri asiakkaan toimintaan sopivia tietoturva-, tietosuoja- ja IT-ratkaisuja. Asiakas saa myös Opsec Oy:n palveluita hankkiessaan käyttöönsä aina joukkueellisen asiantuntijoita, sillä asiantuntijat käyvät yhdessä läpi asiakkaiden palveluihin liittyviä ratkaisuja ja jakavat osaamista keskenään. Näin asiakas saa laaja-alaista osaamista liiketoimintansa tueksi. Yhteistyö asiakkaiden kanssa perustuu aina luottamukseen, rehellisyyteen ja kumppanuuteen.

Opsec Oy:llä on turvallisuusalan elinkeinolupa ja FINCSC -kyberturvallisuussertifikaatti. Yritys toimii myös FINCSC -auditointilaitoksena.

Opsec Oy on F-Secure Gold partner ja Fortinet Authorized partner. Partneruudet on myönnetty Opsec Oy:lle, koska yrityksen asiantuntijat ovat osoittaneet vahvaa teknisestä tietoturvaosaamista kyseisten tuotteiden osalta.

Koko IT-joukkue ja yhteystiedot

Opsec Oy:n logo
Fortinetin verkkoturvallisuusratkaisut Opsec Oy:ltä.