Opsec Oy:n logo

Yritys

Opsec Oy:n tarkoitus on auttaa asiakkaita tekemään turvallinen ja toimiva IT-ympäristö tuottamalla heille tietoturvan, tietosuojan ja tietohallinnon johtamis- ja asiantuntijapalveluita sekä IT-toimintojen ylläpito- ja tukipalveluita.

Opsec Oy on kotimainen ja yksityisessä omistuksessa oleva asiantuntijayritys, joka on perustettu vuonna 2009. Yritys työllistää tällä hetkellä 12 henkilöä. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Framilla, joka Seinäjoen merkittävin yritysten sekä tutkimus- ja koulutustoimijoiden keskittymä. Yrityksen toimialueena on koko Suomi ja yrityksen kansainvälinen toiminta koostuu asiakkaiden kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisestä tietoturvan, tietosuojan ja IT-toimintojen osalta.

Opsec Oy:n asiantuntijat auttavat ja tukevat asiakkaita menestymään omassa ydinliiketoiminnassaan tarjoamalla laadukkaita ja juuri asiakkaan toimintaan sopivia tietoturva-, tietosuoja- ja IT-ratkaisuja. Asiakas saa myös Opsec Oy:n palveluita hankkiessaan käyttöönsä aina joukkueellisen asiantuntijoita, sillä asiantuntijat käyvät yhdessä läpi asiakkaiden palveluihin liittyviä ratkaisuja ja jakavat osaamista keskenään. Näin asiakas saa laaja-alaista osaamista liiketoimintansa tueksi. Yhteistyö asiakkaiden kanssa perustuu aina luottamukseen, rehellisyyteen ja kumppanuuteen.

Opsec Oy:llä on turvallisuusalan elinkeinolupa ja FINCSC -kyberturvallisuussertifikaatti. Yritys toimii myös FINCSC -auditointilaitoksena.

Opsec Oy on F-Secure Gold partner ja Fortinet Authorized partner. Partneruudet on myönnetty Opsec Oy:lle, koska yrityksen asiantuntijat ovat osoittaneet vahvaa teknisestä tietoturvaosaamista kyseisten tuotteiden osalta.

Koko IT-joukkue ja yhteystiedot

Yrittäjät, Opsec Oy

Kuvassa Opsec Oy:n yrittäjät: tietohallintopäällikkö Jukka Törmä, toimitusjohtaja Mika Lindberg ja tietosuojavastaava Jari Ala-Varvi.

Fortinetin verkkoturvallisuusratkaisut Opsec Oy:ltä.