haittaohjelmien torjunta

Haittaohjelmien torjunta

Millainen on yritystason haittaohjelmien torjunta?
Haittaohjelmien torjunnassa on oikeastaan olemassa yksi tärkeä sääntö, jonka jokaisen vaatimuksen on täytyttävä:

Suojaa kaikki päätelaitteesi tunnetun valmistajan maksullisella, yrityskäyttöön tarkoitetulla ohjelmistolla!

Haittaohjelmien kohdalla ilmaisohjelmat eivät tuo riittävää turvaa yrityksille. Koska haittaohjelmat kehittyvät valtavalla vauhdilla, on myös torjuntaohjelmien kehityttävä jatkuvasti ja riittävällä nopeudella.

Me Opsecilla luotamme suomalaisen WithSecureni tuoteperheeseen, joka tarjoaa maailman parhaita kyberturvallisuusratkaisuja. WithSecuren älykkäästi oppivat torjuntaohjelmat tuovat tarvittavan turvan liiketoiminnallesi.

Opsec -palvelut toteuttavat tietoturvapalvelut turvallisesti ja vaivattomasti
Kun haittaohjelmien torjuntaohjelmat on asennettu asiakkaan koneelle, ei asiakkaan tarvitse tehdä yhtään mitään – me hoidamme kaiken! Vastaamme seurannasta ja hallinnasta. Keskitetysti hallitusta tietoturvaratkaisustamme näemme yrityksesi kaikkien laitteiden tilan, tietoturvatason ja päivitystarpeet. Samalla laitteiden toimintavarmuus paranee, sillä pystymme automatisoimaan torjunnan lisäksi muutkin vaadittavat päätelaitteiden ja työasemien päivitykset.

Miksi Opsec Oy:n IT-tutkinta?

Opsec Oy:llä on Suomessa ainoana IT-yrityksenä viranomaisen lupa rikosten paljastamiseen johtavaan tutkintaan (laki yksityisistä turvallisuuspalveluista). Toimimme kuitenkin viranomaisista riippumattomina: toimeksiantaja päättää milloin vastuu siirtyy viranomaisille ja milloin sovitellaan asiat itse.

Luottamuksellisuus

Riskin ilmettyä tai rikoksen paljastuttua annamme yksityiskohtaiset ohjeet, miten tilanteessa kannattaa edetä.

Toimimme aina äärimmäisen hienotunteisesti ja luottamuksellisesti. Tuloksista kuulee vain tutkinnan tilannut taho.

Aika ratkaisee

Mitä nopeammin olet yhteydessä, sen parempi. Kysyminen ei maksa mitään. Ota yhteyttä heti, kun epäilyksesi heräävät: käytössä olevien tietojärjestelmien tai väärin käsiteltyjen tietoaineistojen tietoa katoaa ajan myötä enemmän ja tiedon eheys kärsii.