Opsec Oy kouluttaa tietosuojasta vastaavia.

Tietosuojavastaavan koulutus

Tietosuojalainsäädäntö saattaa velvoittaa organisaatiota nimeämään tietosuojavastaavan. Ja, vaikka tietosuojavastaavan nimityspakkoa ei olisi, lainsäädäntö velvoittaa organisaatiota nimeämään henkilön, joka vastaa organisaatiossa tietosuojan jatkuvasta toteutumisesta ja kehittämisestä. 

Opsec Oy:n tietosuojavastaavan koulutuspaketti on suunnattu henkilöille, joiden vastuulla on toteuttaa käytännön tietosuojatyötä organisaatioissa. Koulutuksessa keskitytään tietosuojasta vastaavan henkilön asemaan, rooliin, tehtäviin ja työn käytännön toteuttamiseen. Koulutukseen osallistujalla tulee olla pohjalla perustiedot tietosuoja-asetuksen vaatimuksista.

Koulutuksen kesto on 1 päivä ja se sopii organisaatioiden tietosuojavastaaville, tietosuojatiimeille ja muuten tietosuoja-asioista vastaaville henkilöille.

Koulutuksen hinta: 1 100 €

Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää koulutuksesta. Tarvittaessa myös räätälöimme tietosuojavastaavan koulutuksen organisaatiosi toimintaan sopivaksi. Tutustu myös muihin tietosuojakoulutuksiimme.