Menestyvä liiketoiminta tarvitsee turvallisen ja toimivan IT-ympäristön
– anna meidän auttaa tai jätä se meidän huoleksemme.

Tuotamme yrityksille tietoturvan, tietosuojan ja tietohallinnon johtamis- ja asiantuntijapalveluita sekä IT-toimintojen ylläpito- ja tukipalveluita. Saat avullamme toimivan ja turvallisen IT-ympäristön liiketoimintasi tueksi. Ota yhteyttä.

TIETOTURVA

Asiantuntijamme selvittävät organisaatiosi tietoturvatilanteen ja tietoturvan kehityskohteet sekä tunnistavat IT-ympäristösi uhkatekijät ja haavoittuvuudet. Autamme riskienhallinnassa ja liiketoiminnan kannalta tärkeiden tietojen suojaamisessa.

TIETOSUOJA

Kaikkien organisaatioiden tulee huolehtia tietosuojan jatkuvasta toteutumisesta. Avustamme yritystäsi vastaamaan tietosuojalainsäädännön vaatimuksiin sekä henkilötietoihin kohdistuvien uhkien torjunnassa ja havainnoinnissa.

IT-PALVELUT

Voit ulkoistaa yrityksen IT-toiminnot asiantuntijoillemme – joko kokonaan tai osittain. IT-päällikkö -palvelu on kaikki IT-toiminnot kattava ICT-palvelu yrityksille. IT-palveluidemme avulla varmistat tietoteknisen ympäristön toimivuuden.

“Etsimme silloin sopivaa kumppania kehittämään kanssamme yrityksen tietoturvaa ja päädyimme Opseciin. Tärkeintä kumppanin valinnassa oli alusta alkaen luottamuksellisen suhteen syntyminen ja vahva osaaminen” – Jouni Halkosaari, Tuoretie Oy

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin