Menestyvä liiketoiminta tarvitsee turvallisen ja toimivan IT-ympäristön
– anna meidän auttaa tai jätä se meidän huoleksemme.

Tuotamme yrityksille tietoturvan, tietosuojan ja tietohallinnon johtamis- ja asiantuntijapalveluita sekä IT-toimintojen ylläpito- ja tukipalveluita. Saat avullamme toimivan ja turvallisen IT-ympäristön liiketoimintasi tueksi. Jätä meille yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

TIETOTURVA

Asiantuntijamme selvittävät organisaatiosi tietoturvatilanteen ja tietoturvan kehityskohteet sekä tunnistavat IT-ympäristösi uhkatekijät ja haavoittuvuudet. Autamme riskienhallinnassa ja liiketoiminnan kannalta tärkeiden tietojen suojaamisessa.

TIETOSUOJA

Kaikkien organisaatioiden tulee huolehtia tietosuojan jatkuvasta toteutumisesta. Avustamme yritystäsi vastaamaan tietosuojalainsäädännön vaatimuksiin sekä henkilötietoihin kohdistuvien uhkien torjunnassa ja havainnoinnissa.

IT-PALVELUT

Voit ulkoistaa yrityksen IT-toiminnot asiantuntijoillemme – joko kokonaan tai osittain. IT-päällikkö -palvelu on kaikki IT-toiminnot kattava ICT-palvelu yrityksille. IT-palveluidemme avulla varmistat tietoteknisen ympäristön toimivuuden.

Uutisvirta – Twitterin ajankohtaiset

Asiakkaat kysyvät ja me vastaamme. Tällä kertaa vastaamme usein kysyttyyn pilvipalveluja koskevaan kysymykseen. #opsecoy #kuukaudenkysymys #pilvipalvelut #asiantuntijavastaa @MikaLindberg https://t.co/esVF6WJZQA

Hyvä ystävänpäivää ihmiset! #ihminen #kohtaaminen #markkinointi #ystävänpäivä #opsecoy https://t.co/tg88HKOTzF

"Organisaatiossa käyttäjien liian laajat käyttöoikeudet tietojärjestelmiin ovat merkittävä tietoturvariski sekä käyttäjälle itselleen että organisaatiolle." Käy lukemassa lisää.
@Vifles #käyttöoikeudet #tietoturva #kyberturvallisuus #opsecoy https://t.co/aJ8xqWbh8M

Load More...