Luodaan yhdessä tarpeesi kokoiset IT-ratkaisut

Saavut töihin, haet aamukahvisi ja avaat tietokoneen. Selaat sähköpostisi ja ryhdyt töihin.

Teoriassa helppoa. Mutta entäpä silloin kun kone ei pelaakaan?

Opsec Oy:n IT-palvelut

Opsec Oy:n It-päällikköpalvelut

Täyden palvelun IT-päällikkö huolehtii siitä, että IT-ympäristösi toimii kuten pitää. Pidämme yllä yrityksesi IT-toimintoja hankinnoista suunnitteluun ja ylläpitoon.

Opsec Oy:n tietoturvapalvelut

Opsecin tietoturvapalvelut turvaavat toimintasi, rahasi ja henkilöstösi. Suojaa se, mikä on sinun toimintasi kannalta oleellista.
Tieto on pääomaa!

Opsec Oy IT-tutkintapalvelut

Epäiletkö joutuneesi urkinnan, yritysvakoilun tai tietojen kalastelun uhriksi? Olemme ainoa kotimainen digitaalisten rikosten selvittämiseen erikoistunut yritys.

Blogi – asiantuntijoilla on asiaa

Uutisvirta – Twitterin ajankohtaiset

Yritysten Office 365 -tunnusten kalastelu on tällä viikolla lisääntynyt merkittävästi, joten Kyberturvallisuuskeskus nosti varoituksen vakavuusluokan kriittiseksi (punainen).

Ota yhteyttä, jos tarvitset apua Office 365:n suojaamisessa. #tietoturva https://t.co/r13alzj7m8

Yritysten Office 365 -sähköpostit ovat jatkuvasti tietojenkalastelun ja tietomurtojen kohteena. Tarkista sähköpostijärjestelmän edelleenlähetyssäännöt ja tietojärjestelmien kirjautumistiedot. #tietoturva #Office365 #opsecoy

Tietoturvapoikkeamien hallintaprosessit kannattaa laittaa kuntoon ennen kuin rapa osuu tuulettimeen. @Vifles #opsecoy #tietoturva #tietoturvallisuus https://t.co/PkmuKJgF3a

Load More...

Opsec Oy sosiaalisessa mediassa