Toimiva ja turvallinen tietotyö

Tuotamme yrityksille tietoturvan, tietosuojan ja tietohallinnon johtamis- ja asiantuntijapalveluita sekä IT-toimintojen ylläpito- ja tukipalveluita. Saat avullamme toimivan ja turvallisen IT-ympäristön liiketoimintasi tueksi. Jätä meille yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Opsec Oy:n palvelut

Opsec Oy:n It-päällikköpalvelut

Täyden palvelun IT-päällikkö huolehtii siitä, että IT-ympäristösi toimii kuten pitää. Pidämme yllä yrityksesi IT-toimintoja hankinnoista suunnitteluun ja ylläpitoon.

Opsec Oy:n tietoturvapalvelut

Opsecin tietoturvapalvelut turvaavat toimintasi, rahasi ja henkilöstösi. Suojaa se, mikä on sinun toimintasi kannalta oleellista.
Tieto on pääomaa!

Opsec Oy IT-tutkintapalvelut

Epäiletkö joutuneesi urkinnan, yritysvakoilun tai tietojen kalastelun uhriksi? Olemme ainoa kotimainen digitaalisten rikosten selvittämiseen erikoistunut yritys.

Uutisvirta – Twitterin ajankohtaiset

IT-joukkueemme toivottaa hyvää itsenäisyyspäivää! #itsenäisyyspäivä #opsecoy https://t.co/tuGlKtEyvw

Tämän päivän koulutuksessa organisaatioiden tietosuojasta vastaavat saavat käytännön vinkkejä ja työkaluja jatkuvaan tietosuojatyön toteutumiseen ja kehittämiseen organisaatiossa. ✔️ #tietosuoja #gdpr #henkilötiedot #opseckouluttaa #opsecoy @jalavarvi

#kybersää: #kalastelu jatkuu #myrsky'nä ja leviää yrityksestä toiseen. #sähköposti'n liitteenä tuleva #PDF, joka näyttä salatulta (protected), ohjaa "view file" -painikkeen painalluksella perinteisille #Office365-kalastelusivuille.

2
Load More...