Menestyvä liiketoiminta tarvitsee toimivan ja turvallisen IT-ympäristön – anna meidän auttaa tai jätä se meidän huoleksemme.

Tuotamme yrityksille tietoturvan, tietosuojan ja tietohallinnon johtamis- ja asiantuntijapalveluita sekä IT-toimintojen ylläpito- ja tukipalveluita. Saat avullamme toimivan ja turvallisen IT-ympäristön liiketoimintasi tueksi. Jätä meille yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

IT-PALVELUT

Voit ulkoistaa yrityksen IT-toiminnot asiantuntijoillemme – joko kokonaan tai osittain. IT-päällikkö -palvelu on kaikki IT-toiminnot kattava ICT-palvelu yrityksille. IT-palveluidemme avulla varmistat tietoteknisen ympäristön toimivuuden.

TIETOTURVA

Tietoturvahäiriöt ovat kaikenkokoisten yritysten ongelma – ja mitä vahvemmin yrityksen toiminta pohjautuu tietoon sitä todennäköisemmin se kärsii tietoihin kohdistuvista häiriöistä tai joutuu tietomurtojen kohteeksi.

TIETOSUOJA

Kaikkien organisaatioiden tulee huolehtia tietosuojan jatkuvasta toteutumisesta. Avustamme yritystäsi vastaamaan tietosuojalainsäädännön vaatimuksiin sekä henkilötietoihin kohdistuvien uhkien torjunnassa ja havainnoinnissa.

Uutisvirta – Twitterin ajankohtaiset

Uusi ja käyttäjäkeskeisempi tietosuojaselosteeemme löytyy nyt täältä: https://t.co/9CtJN2kxU2 #tietosuoja #tietosuojaseloste #opsecoy

Microsoft Office 365 -huijaukset jatkuvat. Uusimmat huijaukset ovat tapahtuneet SharePoint -sivujen kautta. #O365 #tietoturva #kyberturvallisuus #opsecoy

Opsec Oy:n IT-joukkue toivottaa kaikille oikein rauhallista joulua ja menestyksekästä vuotta 2019! Joulutervehdyksiin varatut rahat käytimme #joulupuu -keräyksen lahjoihin. #opsecoy

Load More...