Menestyvä liiketoiminta tarvitsee tehokkaan, toimivan ja turvallisen IT-ympäristön – anna meidän auttaa tai jätä se meidän huoleksemme.

Tarjoamme laaja-alaista IT-ympäristön kokonaispalvelua ja syväosaamista. IT-joukkueemme avulla varmistat yrityksen IT-ympäristön tehokkuuden, toimivuuden ja kehityksen sekä tietoturvallisuuden ja tietosuojan jatkuvan toteutumisen.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä IT-ympäristösi kehitysaskeleet. Yhteistyö asiakkaidemme kanssa perustuu aina luottamukseen, rehellisyyteen ja kumppanuuteen.

Opsec Oy:n palvelut

Olemme osa Rauhala Yhtiöitä – tutustu tarkemmin konserniin Rauhala Yhtiöiden verkkosivuilla.

TIETOHALLINTO

Tietohallintopalveluidemme avulla huolehdit kokonaisvaltaisesti yrityksesi tietoteknisen ympäristön toimivuudesta ja kehityksestä. Voit ulkoistaa asiantuntijoillemme joko kokonaan tai osittain tietohallinnon johtamisen, IT-ympäristön valvonnan ja ylläpidon ja käyttäjien IT-tukipalvelut.

TIETOTURVA

Tietoturvapalveluidemme avulla selvität yrityksesi tietoturvatilanteen ja tietoturvan kehityskohteet sekä tunnistat IT-ympäristösi uhkatekijät ja haavoittuvuudet. Asiantuntijamme auttavat tietoturvan riskienhallinnassa ja liiketoiminnan kannalta tärkeiden tietojen suojaamisessa.

TIETOSUOJA

Tietosuojapalveluidemme avulla huolehdit tietosuojan jatkuvasta toteutumisesta yrityksessäsi. Asiantuntijamme avustavat yritystäsi vastaamaan tietosuojalainsäädännön vaatimuksiin sekä henkilötietoihin liittyvien muutosten hallinnassa ja niihin kohdistuvien uhkien torjunnassa ja havainnoinnissa.

 “Päädyimme yhteistyöhön Opsecin kanssa, koska he olivat aktiivisia, paikallisia ja tuntuivat luotettavilta. Luotettaviksi he ovat myös osoittautuneet.”
– Tarmo Rintala, Senior Manager, Atexor Oy

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Tutustu blogiimme