Toimiva ja turvallinen tietotyö

Tuotamme yrityksille tietoturvan, tietosuojan ja tietohallinnon johtamis- ja asiantuntijapalveluita sekä IT-toimintojen ylläpito- ja tukipalveluita. Saat avullamme toimivan ja turvallisen IT-ympäristön liiketoimintasi tueksi. Jätä meille yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Opsec Oy:n palvelut

Opsec Oy:n It-päällikköpalvelut

Täyden palvelun IT-päällikkö huolehtii siitä, että IT-ympäristösi toimii kuten pitää. Pidämme yllä yrityksesi IT-toimintoja hankinnoista suunnitteluun ja ylläpitoon.

Opsec Oy:n tietoturvapalvelut

Opsecin tietoturvapalvelut turvaavat toimintasi, rahasi ja henkilöstösi. Suojaa se, mikä on sinun toimintasi kannalta oleellista.
Tieto on pääomaa!

Opsec Oy IT-tutkintapalvelut

Epäiletkö joutuneesi urkinnan, yritysvakoilun tai tietojen kalastelun uhriksi? Olemme ainoa kotimainen digitaalisten rikosten selvittämiseen erikoistunut yritys.

Uutisvirta – Twitterin ajankohtaiset

Perjantai #lapsimukaantöihinpäivä . Haastamme sinunkin työpaikkasi mukaan - vielä ehtii https://t.co/bkWK7j6szJ

Käy lukemassa, miksi ihminen on avainasemassa, kun puhutaan yrityksen tietoturvasta, ja miksi tietoturvaa tulisi ajatella myös työntekijän näkökulmasta. #tietoturvakuuluukaikille #tietoturva #kyberturvallisuus #ihminen #opsecoy https://t.co/uaYk7GIq2L

”Tietoturva on riskienhallintaa ja kulttuurin muutosta - ei pelkkää teknologiamössöä” #tietoturva #riskienhallinta #opsecoy @MikaLindberg https://t.co/8puZhppKpd

Load More...