Tietosuoja, Opsec Oy

Opsec Oy:n tietosuojapalvelut

Tietosuojalainsäädäntö velvoittaa kaikilta organisaatioilta riittävää tasoa henkilötietojen käsittelyssä ja niihin kohdistuvien uhkien torjunnassa sekä havainnoinnissa. Myös yhteistyökumppanit, asiakkaat ja työntekijät odottavat organisaatioilta tietosuojalainsäädännön mukaista toimintaa.

Autamme organisaatioita vastaamaan tietosuoja-asetuksen vaatimuksiin ja tuemme organisaatioita tietosuojan jatkuvassa toteutumisessa. Kokeneet tietosuoja-asiantuntijamme ohjaavat ja tukevat yritystäsi kaikissa tietosuojalainsäädäntöön liittyvässä toiminnassa. Tästä voit ladata Tietosuojan toteutuminen organisaatioissa -infografiikan, jossa on kuvattu asetuksen vaatimat tietosuojatyön osa-alueet.

Tiesithän, että tietoturvallisuus on yksi tietosuojan toteuttamisen keinoista, joten tietosuoja- ja tietoturvapalveluidemme avulla voit huolehtia kokonaisvaltaisesti jatkuvasta tietosuojan toteutumisesta yrityksessäsi.

Tietosuojakonsultointi

  • Apua laajasti erilaisissa henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä tilanteissa tietosuojan johtamisesta ja hallinnasta yksittäiskysymyksiin ja tulkintoihin.

Tietosuojakoordinaattori

  • Palvelu, joka keskittyy tietosuojatyön tavoitteelliseen tekemiseen ja sen jatkuvuuden toteuttamiseen joka päivä.

Tietosuojakoulutus

  • Henkilöstön ohjeistus, koulutus ja koulutustason seuranta on eräs olennainen osa asetuksen mukaisia organisatorisia suojatoimia. Koulutuspalvelut kaikille henkilöstöryhmille ylimmästä johdosta tietosuojan asiantuntijoihin ja jokaisen työntekijän arjen työhön.

Tietosuojaprojekti

  • Tavoitteelliset projektit liittyen erilaisiin tilanteisiin. Organisaation oman tietosuojatyön tason nosto, auditoinnit, tarkastukset ja erilaiset tietosuojaan liittyvät arviot tai yritysostoihin liittyvät arvioinnit.

Tietosuojavastaava

  • Lakisääteisen tietosuojan lainmukaisuuden valvonnan ja tuen voi myös ulkoistaa meille.

Tietosuojapalveluitamme:

“Erittäin vakuuttava ja asiantunteva kouluttaja, jolla myös erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot.”

Tutustu asiakkaidemme palvelukokemuksiin