Konesali

Konesali tuo huolettomuutta yrityksille
Kun siirrät järjestelmäsi Opsecin konesaliin, tuotamme haluamillesi ohjelmistoille käyttöpalvelut. Sinun ei tarvitse ostaa omia palvelimia eikä huolehtia niiden ylläpidosta, huollosta eikä korjauksista. Voit sijoittaa Opsecin käyttöpalveluihin joko yksittäisen ohjelmiston tai koko IT-infran palvelut.

Olemme tukenasi
Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa toteutamme teille parhaiten soveltuvan ratkaisun. Huolehdimme järjestelmien toiminnasta ja ylläpidosta. Voit käyttää järjestelmiä luotetusti julkisen tai suljetun verkon yli. Maksat konesalipalvelusta vain tarvittavan kapasiteetin mukaan.

Opsecin konesali sisältää:

  • Asiakaskohtaiset, turvalliset käyttöpalvelut
    Ylläpidämme järjestelmäsi. Tietosi ja ohjelmasi sijaitsevat valvotuissa ja suojatuissa laitetiloissa. Turvallisuuteen kuuluu myös asianmukaisesti ja vastuullisesti hoidetut varmuuskopioinnit.
  • Sujuva ja hallittu projektin toteutus ja käyttöönotto
    Pidämme sen, minkä lupaamme. Meillä on vankka kokemus erilaisista IT-infraympäristöistä ja konesalitoteutuksista. Palvelumme sisältää yrityksesi tietotekniikan eri osa-alueet aina tietoliikenneyhteyksistä asennuspalveluihin.
  • Suomalainen, erinomaiseksi arvotettu tukipalvelu
    Palvelullamme on kasvot! Tekniset asiantuntijamme palvelevat asiakkaitamme. Saat siis kiinni itse palvelun tuottajat, jolloin asiat ratkeavat nopeasti ja sujuvasti.