Webinaari: Tehokkuutta ja mielenrauhaa tietosuojatyöhön

Tulossa webinaari: Tehokkuutta ja mielenrauhaa tietosuojatyöhön 2.12.2020 klo 9-10

Tietosuojatyötä varjostaa usein ajan ja resurssien puute. Vastuu organisaation tietosuojasta on usein sysätty yhdelle tietosuojavastaavalle tai tietohallinnolle ja GDPR-asetuksen kiemuroissa ja organisaation toimintaympäristön muutoksista tulisi pysyä jatkuvasti kartalla muiden töiden ohessa. Tietosuojaa ei saada kuitenkaan kerralla kuntoon, vaan sen tulee olla koko organisaation laajuinen jatkuva prosessi. 

Tulevassa webinaarissa saat käytännön vinkkejä, miten tietosuojatyötä voi tehdä tehokkaasti ja suunnitelmallisesti esim. Tietosuojan vuosikellon avulla. Kuulet myös, miten tietosuojatyötä voi ohjata ja hallita fiksusti järjestelmän avulla.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Webinaari järjestetään yhteistyössä Soulcoren Oy:n kanssa ja se on maksuton osallistujille.