Fortinetin verkkoturvallisuusratkaisut Opsec Oy:ltä.

Fortinetin palomuurit vastaavat liiketoiminnan vaatimuksiin

Opsec Oy toimii verkkoturvallisuusratkaisuja tuottavan Fortinetin partnerina, joten Fortinetin laadukkaat tuotteet on saatavilla palvelujemme kautta. Olemme toimittaneet asiakkaille etenkin Fortinetin tehokkaita palomuurilaitteita ja -lisenssejä sekä muita verkkotuotteita, kuten kytkimiä ja langattomia ratkaisuja. 

Opsec Oy:n asiantuntijoiden toimesta Fortinetin palomuureja on käytetty verkon, tietojen ja käyttäjien suojaamiseen, verkon analysointiin ja sovellusten hallintaan. Lisäksi verkon eri osa-alueita on integroitu keskenään, jotta esimerkiksi langattomia verkkoja on voitu hallita palomuurin kautta. Tällä tavoin asiakkaan verkon ylläpidosta on saatu tehokkaampaa. Fortinetin uusimmilla laitteilla on myös voitu luoda yrityksille kahdennettu yhteys 4G-modeemin avulla. Kahdennetulla yhteydellä on taas voitu parantaa oleellisesti asiakasyrityksen verkkoyhteyksien viansietokykyä.  

Fortinetin palomuurien ja muiden verkkoratkaisujen puitteissa asiantuntijamme ovat tuottaneet asiakkaille niin neuvontapalveluita kuin ns. avaimet käteen -toteutuksiakin. Näihin avaimet käteen -toteutuksiin on usein liitetty myös verkkoliikenteen jatkuva seuranta sekä laitteiden ja lisenssien ylläpito. Täältä voit lukea lisää siitä, miksi palomuurihankinnoissa kannattaa käyttää asiantuntijoiden apua.

Fortinetiltä löytyy laaja valikoima huippuluokan palomuuriratkaisuja – tarkempia lisätietoja tuotteista löydät Fortinetin nettisivuilta.