Vahvistamme IT-joukkuettamme – etsimme tietoturva-asiantuntijaa!

Haemme tietoturva-asiantuntijaa toteuttamaan asiakkaidemme tietoturvallisuuden kehitystoimia. Työ koostuu asiakkaille tehtävistä tietoturvallisuuden suunnittelu- ja kehittämisprojekteista sekä käytännön toimenpiteistä, joilla tietoturvallisuutta toteutetaan ja ylläpidetään.

Opsec Oy:n tärkein tehtävä on luoda asiakkailleen tehokas, toimiva ja turvallinen IT-ympäristö tuottamalla heille tietohallinnon, tietoturvan ja tietosuojan johtamis- ja asiantuntijapalveluita sekä ylläpito- ja tukipalveluita. Meille on myönnetty tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän sertifikaatti standardin ISO/IEC 27001:2013 mukaisesti. Lisäksi meiltä löytyy turvallisuusalan elinkeinolupa rikoksen paljastamiseen johtavaan IT-tutkintaan.

Opsec Oy kuuluu Rauhala Yhtiöt Oy:n konserniin. Rauhala Yhtiöt on 1991 perustettu suomalainen perheyritys. Lue lisää historiastamme täältä.

Tätä työsi sisältäisi 

Tietoturva-asiantuntijana työpäiväsi tulevat koostumaan esimerkiksi näistä tehtävistä:

  • tietoturvavaatimusten tunnistaminen
  • tietoriskien hallinta
  • tietoturvasuunnitelmien ja -ohjeistusten laadinta, sekä näiden kouluttaminen asiakkaille
  • tietoturvallisuustoiminnan seuranta

Tehtävässä pääset tekemään laajasti yhteistyötä tietohallinto- ja tietosuojatiimiemme kanssa.

Mitä odotamme sinulta? 

Tehtävässä menestymiseksi sinulla tulisi olla kokemusta tietoturvallisuuden hallinnasta tai tietoturvavastuullisista tietohallinnon tehtävistä. Arvostamme erityisesti ISO27001 -standardin tuntemusta, sekä kokemusta siihen perustuvan tietoturvanhallintajärjestelmän parissa työskentelystä. Tietoturvaa koskevan lainsäädännön, kuten NIS2:n tuntemus ja laaja-alainen kiinnostus tietoturvallisuuteen helpottaa tehtävän omaksumista. Tehtävän painotus on tietoturvan hallinnollisissa tehtävissä, joskin tietotekninen osaaminen antaa valmiuksia suunnitella ja ratkaista käytännön tietoturvaratkaisuja asiakkaille sekä helpottaa vuoropuhelua sidosryhmien kanssa.

Etsimältämme henkilöltä löytyy esimerkiksi alempi korkeakoulututkinto tietotekniikan tai tietojenkäsittelytieteen alalta. Arvostamme tietoturvasertifiointeja kuten CISSP ja CISA, mutta ne eivät ole tehtävää haettaessa välttämättömiä. Pääasia on, että halukkuutta näiden suorittamiseen löytyy.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Meiltä saat käyttöösi laajan asiantuntijatuen ja hyvät, toimivat työvälineet sekä prosessiohjeet. Mielenkiintoasi pitää taatusti yllä monipuolinen ja erinomainen asiakaskuntamme. Etsimme hyvillä viestintätaidoilla varustettua tiimipelaajaa, joka taitaa sekä suomen että englannin kielen. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Sijaintisi voi olla päätoimipaikkamme läheisyydessä Seinäjoen talousalueella, tai missä päin Suomea tahansa. Meillä voit työskennellä toimistolla, etänä tai hybridinä.

Hakemuksen voit toimittaa tämän linkin kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävistä antaa liiketoimintajohtajamme Mika Lindberg mika.lindberg@opsec.fi