Opsec Oy:lle on myönnetty tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän ISO27001-sertifikaatti

Opsec Oy:lle on myönnetty huhtikuussa 2022 tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän sertifikaatti ISO/IEC 27001:2013 standardin mukaisesti. Sertifikaatti on osoitus Opsecin tekemästä pitkäjänteisestä työstä tietoturvallisuuden eteen. Opsecilla on käytössä standardiin vaadittavat tietoturvallisuuteen hallintaa koskevat menettelytavat ja tietoturvallisuuden kontrollikeinot.

”Perustaa tälle sertifikaatille on rakennettu jo kauan, joten sen hankkiminen ei ole ollut niinkään lyhyt rykäisy vaan maraton. Toisaalta tämä on kuitenkin vasta ensimmäinen väliaikapiste ja tästä jatkamme taas pitkänlinjan tekemistä”, taustoittaa Opsecin toimitusjohtaja Mika Lindberg. Vaikka isot linjat ovatkin olleet erinomaisessa kunnossa, on sertifikaatti iso harppaus eteenpäin: ”Lämmittäähän se, että joku täysin ulkopuolinen taho katsoo hyvin tarkoilla kriteereillä tekemistämme ja toteaa, että olemme tässä onnistuneet. Olen ylpeä meidän porukastamme ja halusimme osoittaa, että myös pienet yritykset pystyvät laadukkaaseen tietoturvatyöhön.”

Rutiinien avulla taataan hyvien käytäntöjen pysyvyys

Huld Certification Oy:n toteuttama auditointi takaa Opsecin asiakkaille yhä laadukkaamman palvelun ja varmistuksen siitä, että lupauksemme tietoturvallisuuteen liittyen pätevät. ”Nyt asiakkaamme voivat varmistua siitä, että heidän luovuttamansa tieto pysyy suojattuna ja luottamuksellisena”, täydentää Lindberg.

Päivittäisten rutiinien avulla pystytään takaamaan, että auditoinnissa hyväksytyksi todetut käytännöt pysyvät osana jatkuvaa toimintaa. ”Porukkamme on ollut hyvin sitoutunutta aiheeseen jo aikaisemminkin, mutta tämä prosessi on tuonut vielä lisää valveutuneisuutta työympäristöömme. Kehitys kuitenkin jatkuu edelleen jatkuvan parantamisen periaatteen mukaisesti”, Lindberg summaa.

Opsec Oy tuottaa tietohallinnon, tietoturvan ja tietosuojan asiantuntija- ja kehityspalveluita sekä IT-ympäristön valvonta-, ylläpito- ja tukipalveluita. Opsec Oy:n toiminta koostuu Suomessa ja Suomesta käsin toimivien yritysten liiketoiminnan kehittämisestä ja tukemisesta tietohallinnon, tietoturvan ja tietosuojan osalta. Opsec Oy:llä on turvallisuusalan elinkeinolupa rikoksen paljastamiseen johtavaan IT-tutkintaan.

Lisätiedot:

Mika Lindberg
Toimitusjohtaja, Opsec Oy
mika.lindberg(at)opsec.fi
020 198 6698

Lisätietoja ISO/IES 27001:2003 -sertifikaatista
Auditoinnin toteuttaja Huld Certification Oy