Arttu Antila, järjestelmäasiantuntija, Opsec Oy

Haemme IT-joukkueeseemme järjestelmäasiantuntijaa

Haemme IT-joukkueeseemme mielellään jo muutamia vuosia (5+) erilaisissa IT-infrastruktuuriin liittyvissä ylläpito- ja kehitystehtävissä marinoitunutta osaajaa, esimerkiksi järjestelmäasiantuntijan taustan omaavaa vahvistusta.

Tiedät, kuinka verkkosegmentointi tulisi toteuttaa järkevästi ja kuinka moderni tietoliikenneverkkojen valvonta toteutetaan – IDS/IPS ratkaisut eivät ole sinulle vieraita ja palomuurilogien tulkinta onnistuu sujuvasti. Sinulla on ylläpitokokemusta ja työkaluja ainakin tyypillisimpien suomalaisista yrityksistä löytyvien palvelinratkaisujen vianselvitykseen ja tietoturvalliseen konfigurointiin. Olet ehkä ylläpitänyt web- ja tietokantapalvelimia, ymmärrät klusteroinnin päälle ja parhaassa tapauksessa sinulla on syvempää osaamista moderneista kapasiteetinhallinnan ratkaisuista. Lisäksi eduksi katsotaan tietohallinnon johtamiseen liittyvien tietoturvallisuudenhallinnan viitekehysten tuntemus katsotaan ja E3/E5 -tasoisen security stackin tuntemus 365 -ekosysteemissä.

Tehtävässäsi tulet vastaamaan osana tiimiämme asiakkaidemme digiympäristöjen tietoturvallisuuden kehittämisestä ja ylläpidosta. Roolisi painotukset määräytyvät kokemuksen ja urakehitystoiveiden mukaisesti, joten ns. sivuosumallakin kannattaa keskusteluyhteys meihin avata ja hakea tehtävään.

Sijaintisi voi olla päätoimipaikkamme läheisyydessä Seinäjoen talousalueella, Jyväskylässä, pääkaupunkiseudulla tai missä päin suomea tahansa.

Hakemukset voi toimittaa tämän linkin kautta. Tehtävät täytetään mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saa laittamalla sähköpostia tietoturvapäällikkö Vesa Muhoselle, vesa.muhonen@opsec.fi.


IT-joukkueemme tehtävä Opsec Oy:llä on saada asiakkaille toimiva ja turvallinen digiympäristö tuottamalla heille tietoturvan, tietosuojan ja tietohallinnon johtamis- ja asiantuntijapalveluita. Tuotamme palveluita, joiden avulla asiakas voi turvata, kehittää ja tehostaa digiympäristöään ja näin koko ydinliiketoimintaansa. 

IT-joukkueemme toiminta perustuu luottamukseen, rehellisyyteen ja kumppanuuteen. Uskomme myös, että haluttuihin tavoitteisiin päästään joukkueella, joka koostuu osaavista ja hyvin yhteen pelaavista yksilöistä.