Tietoturva-asiantuntija, Opsec Oy

Haemme IT-joukkueeseemme tietoturva-asiantuntijoita

IT-joukkueemme tehtävä Opsec Oy:llä on saada asiakkaille toimiva ja turvallinen digiympäristö tuottamalla heille tietoturvan, tietosuojan ja tietohallinnon johtamis- ja asiantuntijapalveluita. Tuotamme palveluita, joiden avulla asiakas voi turvata, kehittää ja tehostaa digiympäristöään ja näin koko ydinliiketoimintaansa. 

IT-joukkueemme toiminta perustuu luottamukseen, rehellisyyteen ja kumppanuuteen. Uskomme myös, että haluttuihin tavoitteisiin päästään joukkueella, joka koostuu osaavista ja hyvin yhteen pelaavista yksilöistä. Arjen sankaruutta on auttaa toisiamme ja asiakkaitamme menestymään.

Haemme tietoturva-asiantuntijoita kolmenlaisella painotuksella. Hakijoilta voi löytyä näistä tiettyjen tai kaikkien osa-alueiden osaamista:

  • hallinnollinen tietoturvallisuus
  • tekninen tietoturvallisuus (tekninen infrastruktuuri)
  • tekninen tietoturvallisuus (haavoittuvuustestaus ja ohjelmointiosaaminen)

Uusien pelaajien rooli on hallinnollisen ja teknisen tietoturvallisuuden ylläpitäminen ja kehittäminen asiakkaiden digiympäristöissä. Työtehtävät koostuvat pääasiassa asiakkaille tehtävistä tietoturvallisuuden suunnittelu- ja kehittämisprojekteista sekä käytännön toimenpiteistä, joilla tietoturvallisuus asiakkaiden digiympäristöissä toteutetaan. Toivomme hakijoilta senior- / suunnittelutasoista osaamista seuraavilta osa-alueilta tai joiltakin näistä osa-alueista:

  • tietoturvallisuuden hallintamallit (esim. ISO27001 ja NIST)
  • tietoliikenneverkkojen ylläpito, suunnittelu ja turvallisuus (arkkitehtuuri, protokollat, teknologiat)
  • Windows Server -teknologiat, virtualisointi, Azure/AWS/julkikapasiteetti, Linux, lokienhallinta, monitorointiratkaisut, forensiikka ja IAM-ratkaisut
  • OWASP ASVS –viitekehys, järjestelmäkehityksen elinkaarimallit, rajapinnat,  tietoturvallinen ohjelmistokehitys ja tukeva ohjelmointiosaaminen

Uusien pelaajien työnkuva tulee muodostumaan tarkemmin osaamisen ja oman mielenkiinnon mukaan sekä asiakkaiden digiympäristöjen kehittymisen mukaan.

Arvostamme koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä sekä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Lisäksi arvostamme kykyä hallita kokonaisuuksia ja ymmärtää digiympäristö osana liiketoimintaa. Kentällä pelaaja tarvitsee suomen ja englannin kieltä sekä B-ajokorttia. Sopimus tulee olemaan kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Toimipaikkamme sijaitsee Seinäjoella, mutta työpisteesi voi sijaita missäpäin Suomea tahansa.

Kehittyvässä työyhteisössä ja -ympäristössä joukkueemme pelaajat pääsevät kehittämään omaa osaamistaan erilaisissa tietoturvan, tietosuojan ja tietohallinnon tehtävissä, mutta ennen kaikkea toivomme, että pelaajat tulevat pitämään tulevasta roolistaan kentällä.

Hakemukset voi toimittaa tämän linkin kautta. Tehtävät täytetään mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävistä saa laittamalla sähköpostia tietoturvapäällikkö Vesa Muhoselle vesa.muhonen@opsec.fi.