Tallenna käyttäjätunnukset ja salasanat turvallisesti

Jokaisessa palvelussa ja järjestelmässä tulisi olla eri salasanat. Salasanojen tulisi myös olla aina riittävän pitkiä ja niiden tulisi sisältää numeroita ja erikoismerkkejä. Monelle nämä salasanoja koskevat ohjeet aiheuttavat kuitenkin päänvaivaa, kun palveluita ja järjestelmiä on paljon. Tämän vuoksi kannattaa ottaa käyttöön jokin sovellus, johon voi helposti ja turvallisesti tallentaa omia käyttäjätunnuksia ja salasanoja.

Yksi tällainen salasanojen tallennukseen tarkoitettu sovellus on F-Secure KEY -salasanojenhallintaohjelma, johon voi kätevästi tallentaa kaikki salasanat ja maksukorttitiedot. Materiaalipankistamme löydät nyt F-Secure KEY -ohjeen, jotta sovelluksen käyttöönotto onnistuisi vaivattomasti.

F-Secure KEY -sovelluksen voi ladata tietokoneelle ilmaiseksi F-Securen sivustolta ja puhelimeen sen voi ladata Google Play tai App Store -sovelluskaupoista. Sovelluksesta on myös olemassa maksullinen versio, joka laajentaa sovelluksen ominaisuuksia. Lisätietoja sovelluksesta löydät F-Securen sivustolta.