Opsec Oy:n IT-joukkue

“Menestyvä liiketoiminta tarvitsee toimivan ja turvallisen IT-ympäristön”

Suomalainen työelämä on muuttunut monessa kohtaan tietotyöksi, jossa IT-ympäristön toimivuudella ja turvallisuudella on iso rooli. Digitaalisuutta hyödynnetään yrityksissä yhä enemmän, joten IT-toiminnoista, tietoturvasta ja tietosuojasta on tullut yritysten toiminnan edellytyksiä ja kilpailutekijöitä. Etenkin kansainvälisillä markkinoilla tietoturva ja tietosuoja nähdään tärkeinä kilpailuetuina.

Toimiva IT-ympäristö tukee liiketoimintaa, mutta parhaimmillaan se tehostaa, kehittää ja turvaa liiketoimintaa. Otsikon lause, menestyvä liiketoiminta tarvitsee toimivan ja turvallisen IT-ympäristön, on muodostettu päivittäisestä tekemisestämme täällä Opsec Oy:llä. Haluamme olla joka päivä mukana toteuttamassa ja tukemassa asiakkaiden menestystä omalla toimialallaan. IT-ympäristöllä on yhä tärkeämpi rooli yritysten arjessa, joten koemme työmme asiakkaiden kanssa erittäin tärkeäksi. Olemme ylpeitä vahvasta osaamisestamme ja siitä tuesta, jonka voimme tarjota asiakkaillemme päivittäin.

Opsec Oy on vahvasti suomalainen

Opsec Oy on kotimainen yritys, joka täyttää ensi vuonna jo 10 vuotta. Yrityksen toimisto löytyy Seinäjoelta, mutta toimialueena on koko Suomi. Yrityksemme tavoitteena on auttaa Suomessa toimivia yrityksiä menestymään sekä kotimaassa että kansainvälisillä markkinoilla.

Päivittäisestä IT-joukkueemme tekemisestä vastaa yrityksen kolme omistajaa, jotka tekevät myös täyttä työpäivää yrityksen arjessa. Tältä kolmen koplalta löytyy hämmästyttävän paljon laaja-alaista osaamista, mutta jokaisella on myös oma vahva osaamisalueensa: tahtipuikkoja arjessa heiluttaa tietoturvan asiantuntija ja toimitusjohtaja Mika Lindberg, henkilötietojen suojaamisesta kansainvälisellä tasolla vastaa yrityksen tietosuojavastaava Jari Ala-Varvi ja toimiviin ICT-palveluihin yrityksessä keskittyy tietohallintopäällikkö Jukka Törmä. Yrittäjät myös jakavat vastuuta tekemisestä koko IT-joukkueelle, koska kaikki yrityksemme työntekijät ovat osaajia ja asiantuntijoita omassa työssään. Tekemistämme ohjaa ennen kaikkea keskinäinen luottamus.

Itsenäisyyspäivän kunniaksi toivotammekin menestystä erityisesti kaikille Suomessa toimiville yrityksille ja yrittäjille – ja mukavaa itsenäisyyspäivää kaikille!