Opsec Oy on F-Securen Kulta-tason kumppani

Opsec Oy on F-Securen valtuutettu tietoturvaratkaisujen jälleenmyyjä ja kumppani. F-Securen kumppaniohjelman myötä Opsecin asiantuntijat ovat osoittaneet erittäin vahvaa F-Securen tietoturvatuotteiden teknistä ja myynnillistä osaamista, joten Opsec on saavuttanut F-Securen kumppaniohjelman Kulta -tason.

F-Securen Kulta -taso eli Gold Partner -kumppanuuden saaminen on vaatinut, että Opsecin asiantuntijat ovat suorittaneet F-Securen tekniset sertifikaatit ja saavuttaneet yhdessä F-Securen kanssa asetetut myynnin kasvutavoitteet.

Gold Partner -kumppanuus osoittaa Opsecin asiantuntijoiden erittäin vahvaa sitoutumista asiakkaiden tietojen ja liiketoiminnan turvaamiseen.

Ota tietoturva-asioissa yhteyttä Opsecin asiantuntijoihin tai kysy lisätietoja sähköpostilla osoitteesta info@opsec.fi.

Tags: