Fortinet verkkotuotteet osaksi Opsecin tarjontaa

Opsec laajentaa palveluvalikoimansa kattamaan myös tietoturvan teknisiä ratkaisuja. Yhteistyö on käynnistetty Fortinetin kanssa ja sen keskiössä ovat Fortinetin laadukkaat palomuurit sekä muut tietoturvaratkaisut. Niiden lisäksi Opsec toimittaa myös Fortinetin verkkotuotteita, kuten kytkimiä ja langattomia ratkaisuja.

Opsecin toimitusjohtaja Mika Lindberg kertoo ajatuksen teknisten kokonaisratkaisujen toimittamisesta heränneen asiakkailta tulleesta palautteesta. “Useat asiakkaamme tiedustelivat mahdollisuutta hankkia meiltä IT- ja tietoturvapalveluiden lisäksi kokonaisratkaisuja etenkin tekniseen tietoturvaan. Asiaa pohdittuamme päätimme tarttua toimeen ja etsiä parhaan ratkaisun asiakkaidemme saataville. Asiantuntijamme olivat yhtä mieltä Fortinetin laitteiden ja palveluiden laadusta. Ne vastaavat nykypäivän vaatimuksiin niin teknisten ominaisuuksien kuin hallittavuutensa puolesta. Eri osa-alueiden integraatio, kuten langattomien verkkojen hallinta palomuurin kautta, tekee ylläpidosta tehokkaampaa ja antaa paremman vastineen investoinnille”, Lindberg kertoo.

”Opsec on vahva alueellinen toimija, jolla on todella hyvä ote tietoturvan konsultoinnissa. Kun konsultoinnista otetaan askel lähemmäksi käytäntöä, niin tarvitaan ketterä ja tehokas kumppani tuottamaan tietoturvaratkaisuja asiakkaille. Tämän tähden yhteistyön syventäminen partneruuteen oli Opsecin kanssa luontevaa kehitystä. GDPR kolkuttaa ovella, ja viimeistään nyt on aika ryhtyä tietoturvatalkoisiin nykyhetken digitalisoituneessa maailmassa”, Jani Kankaanpää toteaa Fortinetilta.

Keväällä käynnistetty yhteistyö Fortinetin kanssa on lähtenyt käyntiin toivotulla tavalla ja ensimmäiset toteutukset ovat olleet jo hetken aikaa asiakkaiden käytössä. Kesällä Fortinetin laitteet testattiin myös todellisissa kenttäoloissa, kun niillä ratkaistiin osa Provinssin tietoliikenteestä. Viimeistään tämä vakuutti Opsecin Fortinetin tuotteiden toimivuudesta.

Opsecin tietohallintopäällikkö Petri Perämäki sanoo olevansa tyytyväinen valintaan. Hän toteaa: “Tunnemme useiden eri valmistajien tuotteita ja niiden hallinnasta on vuosien kokemus. Alusta asti lupaavalta vaikuttaneeseen Fortinetiin päädyttiin useita kuukausia kestäneen vertailuprosessin jälkeen. Voin luottavaisin mielin sanoa, että valinta osui oikeaan”. Perämäki toimii useiden Opsecin asiakkaiden IT-päällikkönä ja siten hänelle on tärkeää teknisten ratkaisujen toimintakyky ja kustannustehokkuus. “IT-päällikkönä minun on varmistettava asiakkaan IT-ympäristön toiminnan jatkuvuus huomioiden kuitenkin muuttuvat tarpeet. Nyt siihen on entistä paremmat keinot.”

Lisätiedot:

  • toimitusjohtaja Mika Lindberg (puh. 020 198 6698, sähköposti mika.lindberg@opsec.fi)
  • aluemyyntipäällikkö Jani Kankaanpää (puh. 040 746 7903, sähköposti jkankaanpaa@fortinet.com)