Opsec Oy avustaa yrityksiä IT-projektien toteutuksessa

Järjestelmäintegraatiot liiketoiminnan tehostajana

Tervetuloa Opsec Oy:n AAMIAIS- JA LOUNASTILAISUUTEEN ke 13.11.2019 8.30-12.00 Seinäjoen Framille!

Tule kuuntelemaan, miten järjestelmäintegraatioilla voidaan tehostaa yrityksen liiketoimintaa, miten integraatioprojektit saadaan onnistumaan ja mitä tietosuoja-asioita integraatioissa tulee huomioida. Tilaisuudessa esitellään myös Dell Boomi -palvelu, jolla voidaan helpottaa integraatioiden tekemistä.

Kannattaa ehdottomasti tulla paikalle, jos yrityksessäsi pohditaan järjestelmäintegraatioihin liittyviä hankkeita. Tilaisuus on sinulle maksuton.

Ohjelma:

08.30 Aamupala – Ravintola Idea

09.00 Järjestelmäintegraatiot liiketoiminnan tehostajana – toimitusjohtaja Mika Lindberg, Opsec Oy

09.25 Integraatioprojektit käytännössä – projektipäällikkö Anne Partanen, Opsec Oy

09.50 Tietosuojan toteutuminen integraatioissa – tietosuojavastaava Jari Ala-Varvi, Opsec Oy

10.15 Esittelyssä Dell Boomi -integraatiotyökalu – Account Executive Finland Jari Jokimäki, Dell Boomi

11.30 Lounas – Ravintola Idea


Ilmoittaudu tästä 6.11.2019 mennessä.

Mukaan mahtuu 50 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Tapahtumapaikkana toimii Seinäjoen Framilla D-rakennuksen kokoustila Mega. Auton voi parkkeerata Framin tai Seinäjoki Areenan maksulliselle parkkialueelle.

Tervetuloa mukaan!

 

Opsec Oy:n logo

  Dell Boomi

Opsec Oy:n asiantuntijat mukana myös näissä tapahtumissa:

Verotusseminaari 2019

Verotusseminaari 2019 järjestetään 23.-24.10.2019 Seinäjoella. Tapahtumassa Opsec Oy:n toimitusjohtaja Mika Lindberg käsittelee puheenvuorossaan 24.10. klo 15.00 taloushallinnon tietoturvauhkia. Luvassa on mm. kyberrikollisuus tänään -katsaus, uhkakuvat tilitoimistoille ja niiden asiakkaille, hankinta- ja toimitusketjut väärinkäytösten kohteena sekä uhkiin varautuminen ja niiden torjunta. Lisätietoja Verotusseminaari 2019 -tapahtumasta.

Into BB – Tietoturva yrityksen kilpailuetuna

Into Seinäjoki järjestää maksuttoman aamupalatilaisuuden 21.11.2019 klo 8.15 Seinäjoen Framilla. Tapahtumassa puhujana Opsec Oy:n toimitusjohtaja Mika Lindberg. Tule kuuntelemaan, miten tietoturva voi auttaa yritystäsi pärjäämään kilpailussa ja miten tietoturvan avulla voidaan pienentää yrityksen kustannuksia. Lisätietoja Into Seinäjoen -tapahtumasta.