Opsec Oy:llä toteutetaan tulevat tapaamiset ja teknisen tuen työt etäyhteyksien avulla

Koronavirustaudin leviämisen ehkäisemiseksi Opsec Oy:llä toteutetaan ensisijaisesti kaikki tulevat tapaamiset ja teknisen tuen työt etäyhteyksien avulla. Tapaamisten rajoittaminen etäyhteyksiin koskee sekä Opsec Oy:n sisäistä että asiakkaiden kanssa tapahtuvaa toimintaa.

Opsec Oy:n työntekijät tekevät jatkossa mahdollisuuksien mukaan töitä kotoa käsin ja pyrkivät välttämään kaikkea tarpeetonta liikkumista asiakkaiden luona. Tulevia tapaamisia järjestetään videoneuvotteluina ja teknisen tuen apu on saatavilla puhelimen, sähköpostin, etähallintajärjestelmän ja videoneuvotteluiden kautta. Pakollisten teknisten lähitukikäyntien yhteydessä Opsec Oy:n työntekijät kiinnittävät erityistä huomiota käsihygieniaan ja tarvittaessa suojaavat kätensä ja kasvonsa ehkäistäkseen taudin leviämistä. 

Jos sinulla on sovittu tapaaminen Opsec Oy:n asiantuntijoiden kanssa, asiantuntijat ottavat sinuun yhteyttä ja keskustelevat tapaamisen järjestämisestä muilla keinoin. 

Opsec Oy:n tekninen tuki ja päivystys palvelee normaalisti numerossa 020 198 6696 ja sähköpostilla tuki@opsec.fi

Lisätietoja Opsec Oy:n toiminnasta koronavirustaudin leviämisen ehkäisemiseksi, saa ottamalla yhteyttä annukka.talvitie@opsec.fi.