Opsec Oy:n joululahja Hope Seinäjoelle

IT-joukkue vastaanottaa lahjoituksia Hope Seinäjoen varastolla

Opsec Oy:n joululahja annetaan jo marraskuussa, sillä IT-joukkue käärii hihat ja menee töihin Hope Seinäjoen varastolle 21.-22.11.2019. Mukana viedään myös tavaralahjoituksia jaettavaksi paikallisille lapsiperheille. 

Tämän vuoden joululahjan ajatuksena on olla mukana auttamassa ja tukemassa paikallisia lapsiperheitä, mutta myös auttaa yhdistyksen vapaaehtoisia työntekijöitä joulukiireissä ja korostaa heidän työnsä tärkeyttä.

Torstaina ja perjantaina IT-joukkueemme ohjelmassa on mm. lahjojen ja joulukalentereiden vastaanottoa, tavaroiden ja vaatteiden lajittelua ja jatkokäsittelyä sekä varastotilan siivousta ja järjestelyä joulukuntoon. Työt varastolla tehdään kahdessa eri vuorossa, joten Opsec Oy:n asiakkaita palvellaan normaalisti torstaina ja perjantaina.   

Hyvän mielen joulu 2019 – auta sinäkin 

Hope Seinäjoen seuraava joululahjojen vastaanotto tapahtuu perjantaina 22.11.2019 klo 14-17 yhdistyksen varastolla, osoitteessa Välkkilänkatu 4. IT-joukkueemme on tuolloin vastaanottamassa lahjoja, joten haastamme sinutkin käymään paikalla ja osallistumaan paikallisten lasten ja nuorten joululahjakeräykseen. Lisätietoja lahja- ja joulukalenterikeräyksistä löydät Hope Yhdessä ja Yhteisesti ry – Seinäjoki Facebook-sivulta. 

Opsec Oy teki Hope Seinäjoen kanssa yhteistyötä myös aikaisemmin tänä vuonna, kun Opsec Oy:n 10-vuotisjuhlien lahjarahat ohjattiin Hope Seinäjoen tilille. Keräys tuotti noin 2000 € paikallisille perheille jaettavaksi. Hope Seinäjoki ja Opsec Oy kiittävät vielä syntymäpäivälahjoituksista ja toivottavat kaikille oikein mukavaa joulun odotusta! 


Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry on vuonna 2009 perustettu hyväntekeväisyysyhdistys. Hopen ajatus on synnyttää konkreettinen hyvän kierre ja antaa lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Yhdistys on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, joka toimii 20 paikallistoimijan välityksellä eri puolilla Suomea. Lue täältä lisää Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:n toiminnasta ja tarinasta.

“Me teemme töitä yhdessä, kaikkien yhteiseksi hyväksi. Jokainen voi auttaa, vaikka vain viisi minuuttia kerrallaan. Se riittää.”