Tietoturva-asiantuntija, Opsec Oy

Haku on päättynyt: Haemme IT-joukkueeseen tietoturva-asiantuntijaa

IT-joukkueemme tehtävä Opsec Oy:llä on saada asiakkaille toimiva ja turvallinen IT-ympäristö tuottamalla heille tietohallinnon, tietoturvan ja tietosuojan johtamis- ja asiantuntijapalveluita sekä ylläpito- ja tukipalveluita. Tavoitteemme on aina tuottaa palveluita, joiden avulla asiakas voi turvata, kehittää ja tehostaa liiketoimintaansa. 

Yrityksemme toiminta perustuu luottamukseen, rehellisyyteen ja kumppanuuteen. Uskomme myös, että haluttuihin tavoitteisiin päästään joukkueella, joka koostuu osaavista, sitoutuneista ja hyvin yhteen pelaavista yksilöistä. Arjessa meille on tärkeää asiakkaiden auttaminen, osaamisen jakaminen ja toisista välittäminen. 

Rooli kentällä

Uuden pelaajan rooli tulee sisältämään monipuolisia tietoturvallisuuden tehtäviä. Tehtävänä on erityisesti tietoturvallisuuden ylläpitäminen ja kehittäminen asiakkaiden IT-ympäristöissä. Työtehtävät koostuvat pääasiassa asiakkaille tehtävistä tietoturvallisuuden suunnittelu- ja kehittämisprojekteista sekä käytännön toimenpiteistä, joilla tietoturvallisuus IT-ympäristöissä toteutetaan. 

Uudessa joukkueemme jäsenessä arvostamme korkeakoulututkintoa (väh. ammattikorkeakoulututkinto), kokemusta vastaavista tehtävistä pk-sektorilla sekä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Aikaisempi tehtävänimike on voinut olla esimerkiksi IT-päällikkö, IT-vastaava, tietohallinto-, järjestelmä-, projekti- tai tietoturvapäällikkö. Lisäksi arvostamme kykyä hallita kokonaisuuksia ja ymmärtää IT-ympäristö osana asiakkaiden liiketoimintaa. Kentällä pelaaja tarvitsee suomen ja englannin kieltä sekä B-ajokorttia. Sopimus tulee olemaan kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Kehittyvässä työyhteisössä ja -ympäristössä joukkueemme pelaajat pääsevät kehittämään omaa osaamistaan erilaisissa tietoturvan, tietosuojan ja tietohallinnon tehtävissä. Mutta ennen kaikkea toivomme, että uusi pelaaja tulee pitämään tulevasta roolistaan kentällä.

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.