Opsec Oy on mukana 40. kertaa järjestettävän Provinssin järjestelyissä

Provinssi -festivaali järjestetään kuluvalla viikolla jo 40. kertaa Seinäjoen Törnävänsaarella ja Opsec Oy on mukana Provinssin järjestelyissä tänä vuonna 5. kertaa peräkkäin.

Opsec on hoitanut vuosien mittaan onnistuneesti festivaalialueen henkilökunnan, lehdistön, backstage-tilojen ja muiden toimintojen tietoliikenneyhteyksiä sekä järjestänyt paikalle tarvittavia IT-laitteita.

Tänä vuonna Opsecin asiantuntijat ovat olleet mukana Provinssin järjestelyissä kartoittamalla ja suunnittelemalla alueelle tarvittavia yhteyksiä ja laitteita yhdessä Provinssin tuotantopäällikkö Ville Koiviston kanssa. – Teemme yhteistyötä Opsecin kanssa, koska tarvitsemme tapahtumaan luotettavan ja joustavan yhteistyökumppanin, kertoo Koivisto.

Festivaalialueella kommunikoinnin ja maksamisen täytyy onnistua

Juhlavuoden kunniaksi Provinssissa on tänä vuonna ohjelmaa aikaisempia vuosia enemmän, joten yleisöennätyksen odotetaan rikkoutuvan. Ennakoituun väenpaljouteen reagoidaan myös tieto -ja maksuliikenneyhteyksiä järjestäessä. Opsec on hoitanut viime vuosina alueen maksuliikenneyhteyksiä tiiviissä yhteistyössä Helppari Oy:n kanssa.

– Hyvät tietoliikenneyhteydet mahdollistavat elintärkeän kommunikoinnin festivaalialueella ja maksuliikenneyhteydet ovat muodostuneet tärkeäksi osa-alueeksi, koska käytännössä kaikki maksuliikenne on sähköistynyt viime vuosina, lisää Koivisto.

Kesäkuun puolessa välissä Opsecin asiantuntijoiden toimesta festivaalialueelle asennettiin tarvittavia yhteyksiä järjestäjän tarpeisiin ja kuluvalla viikolla yhteyksien sekä tietokoneiden ja tulostimien asennustyöt jatkuvat. Festivaalien kaltaisissa tapahtumissa asiat voivat muuttua viime hetkellä ja asioihin täytyy reagoida nopeasti, joten Opsecin asiantuntijat myös päivystävät paikan päällä koko festivaaliviikonlopun.

Opsecin henkilökunta toivottaa onnea 40-vuotiaalle Provinssille ja toivoo mahtavaa juhlavuoden tapahtumaa niin järjestäjille kuin festivaaliyleisöllekin!